uFeel.me
АСИНХРОНЪТ
Автор: tinarosivoice,  5 септември 2009 г. в 19:33 ч.
прочити: 334
Защо не обичам симетрията:
Асинхронът -
неконтролируемото
заради хаоса в движението -
е красотата
на съпротивлението
между тъмнина и светлина
в умовете,
фантастичната гледна точка
на всеки индивидуален творец!..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me