uFeel.me
АКО
Автор: emili85,  29 януари 2009 г. в 11:36 ч.
прочити: 173

Ако си тръгна някой ще тъжи ли за мен?
Ако си тръгна някой ще се сети ли, че съществувала съм на таз земя?
Ако си тръгна някой ще каже ли нещо добро за мен?
Ако си тръгна ще липсвам ли на някого?
Ако си тръгна по различен ли ще изглежда света?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me