uFeel.me
А щастието (кратки)
Автор: zlati_ival,  5 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 469
А щастието – зрънце със петно
изгубва се в отпуснатите длани...
Дали ще е петно или пано
избираме след тягостни забрани...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me