uFeel.me
11мм
Автор: blackmirror,  18 май 2009 г. в 12:49 ч.
прочити: 410

Кръстопът. Решаващ ход.

И после смърт, залез, живот...

 

Изпразних барута от гилзата,

която напълних с сълзи.

Олово изливах от болката

И мъка в патрона пълзи...

 

... всичко пресовах... дори душата си...

... колко рискувах... промених съдбата си...

 

Мишена, прицел, произведен изстрел.

Кълбо от дим от дуло се процежда.

Последен миг, дихание и гибел.

Живот, страдание, надежда,

.....

щом цялата ни вяра се изгуби,

печели тоя, дето знай да губи...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me