uFeel.me
... ДО БЕЗКРАЙНОСТ..!
Автор: tinarosivoice,  22 май 2009 г. в 17:45 ч.
прочити: 274
Музиката
в тялото
на единство с Цялото
свети
със звука на Духа
вертикално,
божествено
тържествено!
Вибрации
с вариации
от безкрайност,
до безкрайност..!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me