uFeel.me
ще те...
Автор: Laska,  8 февруари 2009 г. в 20:11 ч.
прочити: 3064



ще те обичам бавно
ще съм водата в нощно езеро
лунен лъч в дълбини си приютила

по тебе ще се стичам плавно
както ароматната смола
боров ствол тихичко облива

ще те целувам жадно
и като пустиня
всяка твоя капка ще поема


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me