uFeel.me
сънувам ли
Автор: geriii,  15 февруари 2012 г. в 18:17 ч.
прочити: 1002
Сънувам ли?
Или до мен си.
Чувствам даже и дъха ти,
потта ти се стича на капки
по мен, изморен си.
Отпусни се и полежи до мен.
Сънувам ли?
Или до мен си.
Ръката ти груба нежно ме гали,
чувствам те затворила очи,
там до теб съм...
а съм будна, тука и сама.
До теб съм.
Затвори очи.
Сънувам ли?
Или до мен си.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me