uFeel.me
почувствай
Автор: geriii,  29 октомври 2011 г. в 17:07 ч.
прочити: 952

А ТЯЛОТО ТИ СЪВЪРШЕНО
ОЩЕ БУДИ В МЕНЕ ТРЪПКИ,
КАК ИСКАМ ПАК ДА СИ В МЕНЕ
И ДА ЧУВСТВАМ ТВОИТЕ УСТНИ.

С ПОГЛЕДА СИ ЖАДЕН МЕ ИЗПИВАЙ,
ДОКОСВАЙ МЕ ПО МЪЖКИ МИЛО,
НАГЛЕДАЙ СЕ, ПОРАДВАЙ СЕ,
ДОКОСВАЙ, И ПАК МЕ ОМАГЬОСВАЙ.

почувствай гладката ми кожа
и топлотата на плътта ми.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me