uFeel.me
когато те желая
Автор: melina,  8 август 2012 г. в 00:30 ч.
прочити: 1471
безсрамна съм, когато те желая
и дръзки мисли в ума бушуват,
порочна съм и невъздържана съм зная
по мен щом твоите ръце танцуват...
ненаситна и всеискаща съм зная,
дъха ти кожата когато пари!
с всеки допир все по-силно те желая
с език езика ти когато галя,
когато с всяка своя фибра
те усещам в мен... безсрамна съм!
и щом си го помисля само съм гореща
безсрамна съм, когато те желая...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me