uFeel.me
история
Автор: mari_2004,  19 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 838
Той искаше със поглет да я свали да я накара да му падне във прегратките искаше да я чука във банята това му беше мечта той я облада бъркайки под късата пола прокара пръсти под лявото бедро мечтаейки за един гореш секс със тази яка мадама.Тя беше естесвено руса със сини очи и много атлетично тяло а той беше със кафява коса и кафяви очи и атлетично тяло малко слаб но той я обичеше и искаше еротично да свали .Нейното червено марково белюо.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me