uFeel.me
х х х
Автор: аааа,  15 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1659
Две думи
от хълма над сърцето
ще извикам
и ще нахлуя в теб
като морски бриз или...
като вълнение...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me