uFeel.me
дива лоза
Автор: estela,  3 декември 2009 г. в 08:50 ч.
прочити: 489
Притихнах:
ти с длани
душата ми ваеш.
Аз трепнах
в теб струна,
изпих
снощен страх.
Оформяш ме:
млада
политаща
лудо желана
обичана
чувствена-
утринен грях...

Смалих се
до миг:
люби ме
изпий ме!
Дъх съм в дъха ти
нотка в смеха:
мамеща
чакана
нежна
и трепкаща

тясно
обвивам те

дива лоза!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me