uFeel.me
Защо ли?
Автор: desa_f,  2 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1824
Защо ли тъжна съм аз сега?
Защо ли пламъкът угасна в моятя душа?
Защо ли плача аз в нощта
и думи нямам да крещя?
Защо ли тъжа аз за теб,
и тъна в мисли от живота свиреп?
Защо ли все тъй аз мълча
и плаче без глас моята душа?
Защо ли на стол мъката ме прикова
и всичко в мен умря,
освен любовта???

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me