uFeel.me
Забранено
Автор: pavli,  30 януари 2010 г. в 08:42 ч.
прочити: 4150
Отпивам отлежало удоволствие…
Нежност в дълбините ми прелива…
Пръстите шептят възторжено –
даряват теб с неустоима сила…

И в тъмното повеждаш ме със устни –
потъваме във чувствено безвремие…
А миговете ни пропуснати
прииждат в тръпно откровение…

                                          © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me