uFeel.me
За тебе
Автор: arwen,  2 ноември 2009 г. в 22:39 ч.
прочити: 835

Трепет, страст, възбуда до небето.
Галиш ме, изпиваш ме до сетен дъх.
Очите ми те водят там далеко..
И времето замира в своя път.

Докосваш ме лудешки, нежно.
Замаяна, повярвах в чудеса.
Стремежа е така дълбоко безметежен
дори и с  тази сладка, истинска тъга.

Обичай ме, обичай ме безумно,
опиянявай ме до край.
Желай ме истински и неразумно.
Бъди единствен мой макар!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me