uFeel.me
Желание
Автор: hristina,  9 март 2009 г. в 10:14 ч.
прочити: 879
Влизаш тихо в нейната стая...
Виждаш я, тя лежи и те чака...
С плахи стъпки отиваш към нея...
Прошепваш тихо: обичам те...
Докосваш я, нежно и страстно...
Искаш цялата да я изпиеш...
Тя започва да стене под теб от наслада...
Ти онемяваш,оглушаваш дори...
Двама, вплели телата и душите...
Забравяте имената, произходите си...
Вече няма нищо по важно от вас самите...
И започва танца на любовта,
танца, който не ви се иска да свърши...
Фойерверки заблестяват,става тъй ясни и светло...
В този миг, кратък за мнозина,
се озоваваш в най-сладките и топли прегръдки,
прегръдките на любимия човек...
И сякаш времето спира...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me