uFeel.me
Желание
Автор: lydotokote,  22 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1615
Твоите устни, твоето сърце
искам да докосна, с моите да слея.
Да ме докосваш с търсещи ръце
и пред ласките ти да немея!

В очите ти искрата разгоря
огън, който дълго ще бушува.
А моите очи шептят: "Горя!"
и тялото пулсира до полуда!

Ще целувам устните ти жадно,
ще докосвам всяка част от теб,
от страст ще те побъркам бавно,
докато не разтопя сърцето ти от лед.

С устни ще галя кожата ти нежно,
ще хапя от страст неутолима!
С пръсти ще те милвам небрежно,
ще дера от лудост немислима!

После до себе си ще ме притиснеш
да усетиш учестилия се пулс,
нежно ти във мене ще проникнеш,
за да укротиш страшния импулс.

Накрая пак до мен ще се отпуснеш,
на мекото легло ще искаш да заспиш,
но очи от мен не ще можеш откъснеш
и ще искаш пак страстта да утолиш!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me