uFeel.me
ЖАЖДА
Автор: dobromirpenkov,  3 февруари 2012 г. в 19:58 ч.
прочити: 958

Чака  моят нежен кратер
с лава огнена да го облееш...
В нега трепетна те чака...
В жажда сладостна трепери...

Аз  не зная кой си...
Зная само, че те няма...
Чакам ти да ме докоснеш
и да ме превърнеш в пламък...

Знам аз как да те позная –
с гръм при мене ти ще дойдеш!
Тялото със ласка ще омаеш...
Пламналия кратер ще разтвориш...

Идваш днес в съня ми само...
Устни във гръдта ми впиваш...
Ставам аз горяща рана...
Вопли страстни ме обливат...

Ела! Дълго аз те чаках,
денят ми жаден да разтърсиш...
Чака нежният ми кратер
с лава огнена да го изпълниш!

27.01.2012г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me