uFeel.me
ЖАДУВАН ДЕН
Автор: zefpet,  31 декември 2011 г. в 11:46 ч.
прочити: 1276

Жадувам красотата на ухание желано,

жадувам топлината на малиновата плът.

Жадувам те и в дните си, от мъка обладани,

жадувам те и в нощите. Жадувам те до смърт.

 

Аз зная – необятната вселена ни е тясна,

а времето е само очароващ малък праг,

усилващ в нас желанието наше многократно.

Повярвай, че орисник наш е най-добрият Маг.

 

Дочуваш ли рефрена ми? Написах песента си

за страстите, които ни изгарят – теб и мен.

Мечта ли си поредна? Не! За мен реалността си!

Не виждаш ли?

                          – Пристига най-жадуваният ден!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me