uFeel.me
Взрив
Автор: pavli,  21 март 2010 г. в 18:50 ч.
прочити: 3985
Навсякъде когато ме целуваш,
приижда цялата Вселена,
а сетивата ми изтръпват
във непонятност без предели…

Водовъртежно мигове се сливат,
на атоми се любовта разби…
Усещам твоята магична сила -
жената в мен отново прероди…

                                  © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me