uFeel.me
Всяка част от теб
Автор: toni_bliznaci,  30 август 2010 г. в 13:40 ч.
прочити: 699
Всяка част от теб - обичам
да гледам как изгаря,
как топи се като кубче лед в ръцете ми,
да усещам любовта ти с всяка фибричка от тялото си,
по кожата ти диря със дъха си да оставя,
и да не спирам пламенно
с тялото си в твоето да се допирам.

Кожата ти - най - меката коприна
с устни по нея бавно ще премина
и няма да допусна и сантиметър от нея да пропусна.

Прегръдката ти - нежна топлина,
мека, уютна, излъчвана е сякаш от камина,
а когато ме обгърнеш със ръце
тя сладостно разлива се по моето телце.

Косите ти - водопад
всеки кичур се пилее и пада като сняг
заравям пръстите си в тях сега,
за да усетя тази мекота.

Блясъкът в очите ти - блясък на звезди
разпръсква сякаш звезден прах
поглеждайки го прочитам в него нежност, страст и грях
потъвам и се губя пак и пак.

Очите ти - ах, тези чернички маслини
така големи са и тъй неотразими,
клепачите с извити гъсти мигли, нежните страни и снежно - бялото чело
няма да оставя нищичко от тях ненацелунато.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me