uFeel.me
Влюбено кафе
Автор: errante,  3 декември 2011 г. в 19:08 ч.
прочити: 855

И усещам все още вкуса ти,

горчив и силен, тъмно кафе.

Цял ден пих те, без захар,

със сметана – парченце небе.

И гори ми все още езикът -

пих те  парещ, и дъхав, дали

ще оставиш белег - мехурче

от което тъй сладко боли.

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me