uFeel.me
Ванилова целувка
Автор: nevermind,  7 юли 2010 г. в 15:04 ч.
прочити: 389
Целувка в страст родена
огън див разгаря -
в душа гневна и студена
ледени стени събаря.

Бриз тялото горещо заиграва
в танца на безразсъдна пеперуда.
Същността за времето забравя -
думи неопитомени шепне до полуда.

Погледи се търсят и намират,
от невидима магия пленени.
В едно телата се събират
от трепета на въздуха опиянени.

Две сърца в едно туптят
в мелодията, раждаща живота.
Днес те ще се преродят
родени от самотна нота.

Ръцете нетърпеливи се преплитат,
очите потъват в розова наслада.
Устни по телата жадни скитат,
непознаващи преграда.

Тежки и страстни дихания
изпълват пространството безкрайно.
Едва уловими сияния -
душите волни се докосват тайно.

В нощта тъмна и студена
се роди неопитомена красота.
От ванилова целувка вдъхновена
никога не ще угасне тя!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me