uFeel.me
Усещам...
Автор: dildim104,  27 януари 2009 г. в 20:10 ч.
прочити: 886

 

Зеленият ти поглед се разхожда по мен,

и жадно се впива по загорелия ми тен…

След малко устните ти усещам по моето тяло

впити, готови с моите да бъдат едно цяло…

Бавно от мен усещам пада всяка дреха,

продължаваш да ме целуваш правиш го полека…

Докато се усетя вече лежиш върху мен,

докосвайки тялото ми положено върху чаршафи от сатен…

Горещината на устните ти изгаря моето тяло

чакащо с твоето да станат едно цяло…

Сърцето ти бие все по ускорено

а дишането и на двама ни става учестено

Усещам как телата ни се сливат в едно

и  ритъма на сърцата ни които бият заедно…

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me