uFeel.me
УСЕЩАНЕ
Автор: elina15,  31 март 2011 г. в 17:29 ч.
прочити: 622
Ухая сега на кокиче,


на млада зелена трева.


Ти... вдъхваш от мене замаян.



Аз... тръпна под твойта ръка,



която със нежност на цвете



докосва ме леко, едва.



Нощта е прохладна и тиха...



и светла от пламък на свещ,



който по мойте извивки



играе с омайващ копнеж...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me