uFeel.me
Тръпка
Автор: gdiana,  20 януари 2011 г. в 21:20 ч.
прочити: 601
Яхнала,

грациозно извития гръб

на дъгата,

притискам здраво

бедра

в хълбоците й запотени...



Дъхът ми препуска...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me