uFeel.me
Той и Тя
Автор: Anior,  3 юли 2011 г. в 12:55 ч.
прочити: 560
Отразени във тъмната стая
две тела се докосват едва.

Той и Тя.

В лятна нощна омая.

Свещ запалена

пали страстта.

Голи нежности

Той и\' разкрива,

груба обич от Нея

струи.

Две тела - обожаващи се,

си говорят с горящи очи.

Рози стаята тихо изпълват

с аромат, на жадуван екстаз.

А отвън, в полумрака забравен

птица пее.

И нейния глас 

подпомага любовния ритъм.

Осъзнато разцъфва жената.



Чувам радостни вопли.

Политам.

Да се слея и аз

със нощта.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me