uFeel.me
Топлина ме навести…
Автор: pavli,  16 септември 2010 г. в 08:18 ч.
прочити: 3749
Когато те усещам в полусън
и устните припламват по гърдите…
когато ти си само гърлен стон
и пръстите изписват серпентини
по телата… и сме потънали…
в оргазмена обител…
тогава очите на времето
спират погледа си…
и се разтварят в тихото
на чувственото ни безвремие…

                                           © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me