uFeel.me
ТИ ИДВАШ
Автор: tinarosivoice,  5 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 2034
Ти идваш...
и постепенно
ме задъхваш...
във всеки нерв трептиш...
във всяко капилярче туптиш...
и в мозъка на костите дори...
без звук с лъчи твориш
изтръпнала красота... струиш...
и в мен преливаш...
и допълваш
и изпълваш...
от ярко пурпурно
през оранжево
в жълто
до бяло
и... светим
в пулс!...
И няма край
тази светла
пулсация
в ритъмен
блус!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me