uFeel.me
Страстно
Автор: Silviya_Markela,  1 юли 2011 г. в 16:14 ч.
прочити: 991

 

 

Не мога просто да те гледам!

Нуждая се да те докосвам,

да целувам, да захапвам,

да помирисвам, да погалвам;

 

по кожата ти думи да изписвам,

с пръсти да кръстосвам

всеки милиметър страстен;

да се вслушвам омагьосана

 

в дъха ти барабанно учестен;

сетивата да бунтувам,

докато чрез страст пречистен

в ръцете ми заспиш.

 

На Б.!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me