uFeel.me
Страст
Автор: Silviya_Markela,  9 април 2011 г. в 19:32 ч.
прочити: 668

 

 

Ликът ти любим
светлик ми е нощем,
светлик е и денем...
Докоснем ли двама

разкошното рамо
на нашта другарка -
страстта -
присъдата ясна е -

в пропастта сме -
няма измъквмане...
И не че го дирим...
Усмирим ли се,

тънем в наслада
още на кладата,
утолили глада си
плът до плът...



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me