uFeel.me
Страст по пълнолуние
Автор: pavli,  23 май 2010 г. в 08:39 ч.
прочити: 4685
Припламва дъхът на луната…
небрежно разбъркан от вятъра…
С косите и пръстите заедно
потъва във чуден спектакъл…

А пък небето и земята…
Те нямат точни очертания…
Разменят си местата…
и ние сме само дихание…

                                  © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me