uFeel.me
Среща
Автор: pavli,  11 юни 2013 г. в 21:07 ч.
прочити: 1623

Нека да бъде необуздано, първично...
Да потъна, да не мисля за нищо,
да забравя проблемите, всичките!
В мен да разровиш огнище,
да се разпалят клетките...
Да искаме още и искрено...
да мечтаем заедно... после...
Всяка наша среща да бъде
най-щастливата мярка...
за безвремие... извън тялото...
във всичко, което продължава...
заредено с цветове... и светлина...

                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me