uFeel.me
Споделено
Автор: gdiana,  2 април 2011 г. в 13:07 ч.
прочити: 480
Танцуваме.
Телата ни,
на тръпка
разстояние,
рисуват блус.
Дъхът ни
нежно
гали
извивките на мрака.
Притварям
в унес
клепки –
криле
на нощна пеперуда.
Омайно е.
И чувствено.
... и не е танц.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me