uFeel.me
Сливане
Автор: todorspasov,  19 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 3542

О, бога ми, обичам те!
Сънувам твойте устни,
как нежно тичат по плътта.
Сънувам как събличам те,
как тръпна да препусна
по голата ти красота.

О, бога ми, обичам те!
Целувам морска пяна,
а в теб разбиват се вълните.
С езика си рисувам те.
В гореща зной обляна
повеждаш ме към дълбините.

О, бога ми, обичам те!
Във тебе плувам страстно,
а нокти търсят мойто рамо.
Задъхана целувам те.
Експлозия прекрасна
крещи, че аз и ти сме само.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me