uFeel.me
След…
Автор: pavli,  22 юни 2010 г. в 23:23 ч.
прочити: 4209

Когато сме изгребали Луната…
пребродили сме тайни небосводи…
очите на усмивката ми греят…
със пламъчета щастие…
И аз се вслушвам… в пулса…
във укротяването нежно…
И сънена е тишината…
гальовно сгушена е покрай нас…
със топлота и благост…
в най-съкровена реалност…

                                   © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me