uFeel.me
Сътворение
Автор: pavli,  9 април 2010 г. в 21:38 ч.
прочити: 3400

Когато с дъх сътворяваме музика
и светлината през нас струи…
тогава всяка мечта е приказка…
Съвсем истинска… без бодли…

Разцъфват смутените трепети…
Притичват избраните сънища…
Разголваме сетивата си шеметно…
Забравяме тъжните кръстопътища…

И всеки миг е нова реалност…
Без значение после дали ще боли…
Аз и ти – чудно съзвездие бяло…
в синхрон със Луната трепти…

                                        © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me