uFeel.me
Сатен
Автор: min_hetep,  22 март 2011 г. в 09:44 ч.
прочити: 710
Пламък от свещ
между петолиния
по стената.

Овалът горещ,
забравил наметката
пред вратата.

Аромат на канела,
сметана и мускус
по китките.

Жарава нетленна
отдадено диша
по изгрев.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me