uFeel.me
Със залеза...
Автор: pavli,  3 декември 2010 г. в 08:48 ч.
прочити: 2964

Разхвърля залезът премяната си по телата…
Жонглира вятърът със пламъчетата в очите…
И пръстите – проводници на тишината –
ликуват и завихрят в чуден танц мечтите.

Разливат се посоките, не търсят пристан…
Разголени послания поемат по вълните…
Вълшебствата във този миг не стигат!
В съдбовно „ние” сливат се душите.

                                                               © Павлина Петрова

                                                                 \"Моите сезони\" - 2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me