uFeel.me
Сапарамате
Автор: siqinazora,  11 юли 2013 г. в 18:49 ч.
прочити: 374

 

Огънят с който проникваш в утробата,

оня първичния,

скрит във недрата на моето нетърпение.

Жар неизтляваща,

пепелище разголено,

въглени живи твоите устни разпалени.

 

Световете се сливат в огромно безмълвие,

птица пламенна в мене отново се ражда,

меч пробожда пустиния хребет на Олахарита,

сянка, паяжина изплита Еахарита...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me