uFeel.me
Сънувам...
Автор: pavli,  13 август 2008 г. в 22:19 ч.
прочити: 3428


Косите ми са разбъркани
с твоите пръсти...
И кожата усеща чудната приказка,
която започват да редят...
Бреговете са далеч...
Не искаме да ги достигаме!
Плуваме...
Поемам дълбоко дъх,
за да потече през теб...
Поемаш дълбоко дъх,
за да изригна сред звездите...
Сплетени дихания неудържимо ни
превръщат в една нова Вселена!
Събуждам се.
Не е било сън...    

                                   © Павлина Петрова




 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me