uFeel.me
Сън
Автор: yakim,  3 септември 2009 г. в 17:30 ч.
прочити: 651
Сънувах съвършената жена,
с коси от злато, с устни като вино,
с очи – мъниста и лице – луна,
и с кожа като източна коприна.

Пропорцията на страстта съзрях,
изваяна в магически овали.
Събудих се преди да сторя грях,
а тя до мене цяла нощ бе спала.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me