uFeel.me
Сън
Автор: Petrova_AHETA,  28 януари 2012 г. в 00:00 ч.
прочити: 636
Сънувам, че голи са телата,
еротика от тях лъчи,
танцуват танц за сетивата,
искри проблясват и музика звучи...
С целувки тялото покриваш,
замира стон след тласък от любов,
полюшва се в екстаз душата,
за оргазъм всеки бе готов...
Вулкан от страст и чувства побеснели,
изригват и душите ни дори,
а телата сплетени и онемели...
Облекчени се отпускат нашите снаги...
Красива ни е голотата,
заситени от ласки и любов,
очи затваряме във тъмнината,
наслаждавайки се на този трепет нов...
Сънувам или изживявам си мечтата?!
Усещането тъй истинско да бе!
Чаршафа още стисках със ръката...
Протегнах се...
И ми стана още по-добре!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me