uFeel.me
Сън
Автор: Nevi,  23 октомври 2010 г. в 02:32 ч.
прочити: 711
И ангелът и дяволът вселиха се в душата ми...
Коя съм...? Аз сама не зная...
Кажи, чаровнико... какво направи с мен в съня си...?
Душата ли ми взе... или на дявола я даде?!
Сега когато вече сля се във кръвта ми,
кажи ми как ще спрем да се желаем!?
В съня ми идваш и галиш ме със ангелски ръце,
а после огнено ме обладаваш,
изгаряш ме със пламък син и страшен
по-горещ от огъня на сатаната.
И шепнеш тихо... богиньо моя,
не го мисли... ще те целувам
докато престане да боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me