uFeel.me
Сън ли бе?
Автор: tanq_mezeva,  4 декември 2012 г. в 15:05 ч.
прочити: 870
Кротко морна, приютена
във прегръдка, след нега,
чезне в мир, в покой смирена,
нестинарската душа.

Че от късни нощни доби,
чак до утринни зори,
момък мил, левент безспорен,
кръшна и` снага мори.

Гали вежди-гайтанлии,
а в ресниците със плам,
месечинкови фонтани,
заблещукваха без срам.

Плитки-водопад разплита,
вдъхва мускус, аромат,
а в очите, без да пита,
пали зарева от страст.

Кротка, морна, приютена
във прегръдка, след нега,
пита, с обич запленена,
сън ли бе... или мечта?!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me