uFeel.me
Само наши мигове...
Автор: anabet,  26 юли 2011 г. в 11:25 ч.
прочити: 643
Очакване,
         копнеж,
             фантазии,
                    надеждност...

Докосвания,
         трепети,
               възбуда,
                     нежност...

Страст -
        проникване,
              изпълване,
                    Екстаз!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me