uFeel.me
СИНЬО-ЗЕЛЕН ИЗУМРУД
Автор: Antonina,  19 октомври 2012 г. в 02:39 ч.
прочити: 878


Синьо-зелена Магия е. Изумрудени са очите.


Мъжки поглед. И лъстив е. Претопява ме...

Като лава гореща настига ме. И облива ме.

Лакомо. Жадно. На бавни глътки изпива ме.



Гали, приласкава. Подмамва ме. Изкушава!

Безсрамни  желания буди. На тях не се устоява!
 
Дръзко и властно. Хипнотично ми ги внушава.

Паяк-Чаровник. Пеперудата в мен съблазнява.



Заплита ме в своята мокра и лепкава мрежа.

Трябва да се спася, да бягам, да я разрежа.

Ала вече блудства с моята женска фантазия!

Мощна е тази Тестостеронна мъжка инвазия!



Синьо- зелена паяжина... Приготвена примката.

Тънки. Меки. И здрави са нишките на коприната.

Влажни са. Нежно ме омотават... Те оковават ме.

Брутални тласъците му- властни. И обладават ме...



Паяк-съблазнител. Силно, мръсно и бясно...

Похотливо потъва бавно в тялото ми прекрасно.

Бликват соковете ми дъхави. Стенейки се впива!

Като пиян, от нектара  ми сладострастно отпива.



Мирис на мъжки глад, тежко въздуха напоява...

Задъхана страст, с мен хищно се съвокуплява!

Синьо-зелена мъгла,очите премрежени замъглява.

Изумрудената им светлина, само за миг затъмнява.



Безумен ме люшка в транс! Ритъма-мощен и див е.

Унесен, прониква в мен. Екстаза му дори уродлив е.

С бисерни капки- любовна пот покрит е. И оросява.

Пеперудените ми крилца- с перлички украсява... 



Пие Амброзията ми! Треперещ. В луда наслада.

Но аз съм малка. За Нагона му- дребна награда. 

Утре,ще има той друга! Нова и глупава пеперуда. 

В синьо-зелени пламъци, пак ще гори Изумруда...

                                   
                                               Не за мен! 

                              Вече за друга...

    


by Antonina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me