uFeel.me
Шивач на ласки
Автор: Asmodia,  13 октомври 2010 г. в 09:45 ч.
прочити: 561
С дъха си подхранваш моите причини
без огниво до лумвам, но с ясен копнеж,
дантелите ми да чезнат в омая пречистена,
че с пръсти изпръхнали грях по мене плетеш.

Тъчеш на тласъци върху стана-снага,
с устни усукваш от косите ми прежди,
разливаш в душата ми бяла боя-
багра на сладост и взаимни надежди.

Превръщаш нощта ни в ефирно изящество,
прекрояваш многократно начина свой.
Как искам с обятията ти да съм вечно съблечена...
В ръцете ти, творецо, аз дишам покой!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me