uFeel.me
СЪБЛИЧАЙ МЕ
Автор: vivi_pd,  24 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 6854

Събличай ме...Желаеш ме...Гориш.

Разголвай всичко без остатък.

Ръцете ти...Изгарят ме...Мълчиш.

А устните ни слети се разтапят.

*

Събличай ме...По дъх ме остави.

Със пръстите си ме докосвай цяла.

Във мен да чувствам твоите следи,

как душата ти във мойта се е вляла.

*

Събличай ме...По тялото се плъзгай.

И нежно ще се любим - ти и аз.

Ах, любов, ах, страст, не свършвай...-

...пулсиращо усещане във нас...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me