uFeel.me
СЪБЛЕЧИ МЕ...
Автор: yuliya2006,  11 май 2013 г. в 00:05 ч.
прочити: 1070
Съблечи се! Ризата свали!
И с този поглед премрежен,
колко ли жени си прелъстил?
Ръцете ти треперят! Протягаш ги.
Нежно ме докосваш.
И колко ли така,
чужди жени си галел!

Съблечи се! Топло е...
Жарко лято е... Изгаряш!
И колко ли така си бил
с други, които си обичал!
Харизматичен, мил, чаровен.
Сърцата им превзел и покорил!

Съблечи се!

09.05.2013
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me